کارگاه فلوسایتومتری برگذار شد.

کارگاه فلوسایتومتری در دو جلسه تئوری و عملی در دو روز، 1 و 2 آذر ماه سال جاری، با تدریس دکتر موسی محمدنیا افروزی (دکتری ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی بابل) و همکاری آقای مهدی طورانی (کارشناس ارشد ایمونولوژی) برگزار شد.

در جلسه تئوری، مبانی تکنیک فلوسایتومتری و ساختمان سخت افزاری و نرم افزاری دستگاه فلوسیتومتری به ویژه دستگاه موجود در آزمایشگاه (BD FACS Calibur) توضیح داده شد. در ادامه انواع مطالعاتی که امکان استفاده از دستگاه فلوسایتومتری دارند مورد بحث قرار گرفتند.

در جلسه عملی، با کمک آقای طورانی یک نمونه واقعی برای بررسی آنتی بادی های CD4 و CD8  مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور، ابتدا آماده سازی نمونه (preparation) پیش از کار با دستگاه انجام شد، نمونه آماده شده  توسط دستگاه خوانش  و سپس  به بررسی و تحلیل نمودارها و جداول خروجی دستگاه پرداخته شد.

در انتهای جلسه، برای آشنایی دانشجویان با آخرین تکنولوژی روز دنیا در فلوسایتومتری، یک ارتباط تصویری با جناب اقای دکتر رضا قیطاسی، ایمونولوژیست از دانشگاه Jena آلمان برقرار شد.